Detaljer från vårt kök

IMG_9876

Jag är extra förtjust i växter med stam av någon anledning, vet inte varför. Men visst är det fint? Från Blomsterringen såklart! Karaff hittad på loppis och kryddor från Nicolas Vahé.kök (1)Vinstället som min plåtiskille har tillverkat (som vi för övrigt är väldigt dåliga på att hålla fylld… heheh). Blandare från Tapwell.
IMG_9889Bänkskivor ifrån Granitset.

Nu i skrivandes stund håller väggarna här inne på att bli målade mörk mörk gråa. Blir såå fint! Efter vår helt sjuka beslutsångest så kom vi tillslut fram till att Beckers ”Älvfors” var den rätta kulören. Alltså väldigt långt ifrån de riktigt ljusa färgerna som vi stod och velade mellan i början. Denna färg kommer att framhäva marmorn såå mycket snyggare nu!

Nu ska jag titta på Husdrömmar! Någon mer som kikar? Fin kväll till er! ♡