Veckan som gått

Hej på er! 

 Under förra veckan så fick äran att styla denna pärla på Kungsholmen. En helt nyproducerad lägenhet i absoluta toppskick. En dröm för alla oss som älskar marmor i kök och badrum och grålackerade köksluckor. Älskar även det vackra kasettaket!

Processed with Snapseed.

img_7356Jag använde mitt fina marmorbord från GranitSet. Och blommor från Blomsterringen så klart!

Processed with Snapseed.
Den fina marockanska mattan köpte jag på Maroco Bazar.  

blommaivasOch för att inte glömma – Veckans bukett från Blomsterringen. Denna vecka bestod den av Eucualyptus, Mimosa och Protea som är Sydafrikas nationalblomma. Det är alltid lika spännande att gå till Blomsterringen varje torsdag för att se vad dem nu har hittat på för fint!

Nu ska jag ta och skriva en jobblista som jag sedan ska ta itu med att bocka av. Fin tisdag till er!