Pysselsöndag

bygga

Skärmavbild 2016-04-24 kl. 18.20.48

Alltså vad är det för mystiskt väder i Stockholm just nu? Nyss toksnöade det ute och nu skiner solen som aldrig förr. Hmm.. Vi har hållit oss inne idag i alla fall för massa kaffe och pyssel!

 Nu när köket i princip är färdigt så är det sovrummet som står på tur! Första delmomentet är Projekt – vända på dörren! Egentligen så satt det ingen dörr där just när vi flyttade in. Men vi hade faktiskt turen att hitta en fin gammal dörr nere i förrådet senare, som förmodligen har suttit där för många år sedan. Fast när rummet istället var ett kök då. Perfekt att dörren råkade ha en fint litet fönster upp till dessutom kan jag tycka, med tanke på att sovrummet inte har så värst mycket ljusinsläpp nu. Frågan är bara om man kanske ska tona glaset lite mörkare? Kan bli snyggt!

Hoppas att ni alla har haft en fin vecka och är taggad på den nya som väntar. Det är jag! Nästa vecka är sprängfylld av massa spännande jobb och jag sitter ivrigt och bara väntar på att det ska bli måndag snart! Hur härligt är det inte att få känna så? Så tacksam! ♡