blommis blommorSkärmavbild 2016-02-25 kl. 18.09.31 Torsdag = Torsdagsbuketten! ♡ Lite som att tjuvstarta helgen på något vis. Älskar det! Denna vecka knåpade Blomsterringen ihop denna magiska bukett! Så otroligt vacker, ellerhur?

 Skärmavbild 2016-02-25 kl. 18.30.39✿ Scabiosa
✿ Lövkoja (med sin fantastiska doft!)
✿ Plum
✿ Fontängräs

Skärmavbild 2016-02-25 kl. 18.34.40

→ Snitta buketten med sneda snitt.
→ Denna bukett vill ha svalt vatten och gärna nytt fräscht vatten varje dag! Detta på grund av Lövkojans ludna stjälkar, där det annars lätt kan samlas bakterier.

♡ BONUSTIPS! → Nu har Blomsterringen precis fått in massvis av spännande nyheter i butiken! Bland annat marockanska krukor, kuddar och en hel del blommor som ger riktiga vår- och sommarkänslor. In och kika om ni har vägarna förbi! För hörrni, snart får vi ju äntligen börja pimpa balkongen! Hur underbart?! ✿✿✿