Bänkskivorna på plats!

BänkskivorSkärmavbild 2016-03-06 kl. 17.56.56Nu äntligen börjar köket ta form på riktigt! Och hur snabbt jobbar inte GranitSet? De monterade upp bänkskivan bara några få dagar efter att de var här och mätte ut den. Såå fint! Vi är verkligen så otroligt nöjda. Och eftersom att marmor är ett sådant känsligt material så fick vi även en stor bit extra marmor som vi kan använda som skärbräda. Så snällt! Det är den som ni kan se på den högra bilden. Jag vågade inte röra så mycket när bilden fotades då fogarna var nygjorda just då.

Just nu håller killen på att montera dit blandaren! Jag och syrran dricker champagne och tittar på 😉 Hoppas att ni också har en fin söndagskväll! ♥

 • Jessica Alvå

  Så himla fint! Vad fick du betala för det där? Bänkskiva och montering. Mitt kök är nog i samma storlek och skulle mer än gärna ha marmor 🙂 Tusen tack på förhand!

  • jennie

   Hej!

   Tack!! Visst blir det bra 🙂

   Köör! Så himla värt det. Fint för ögat samtidigt som man höjer värdet på sin bostad markant. Priset blev 17 600 + moms = 21 100 kr. Maila dina mått till info@graniteset.se så får du en offert. Ha en fin kväll! ♥