Köksskiss

Hej på er! ☼ Nu tänkte jag bjuda på den utlovade köksskissen ↓

koksskiss_565c46229606ee54e48bb7f6Köket vi har valt är IKEA’s Bodbyn i färgen grå. Jag tror att dessa skåp kommer att passa in riktigt fint i vårt hem, speciellt då skåp med speglar är väldigt tidstypiskt för sekelskiften. Dessutom är den grå färgen väldigt neutral och behaglig tycker jag!

Skärmavbild 2016-02-10 kl. 00.25.11

På skissen ser ni även ljusinsläppet som vi har gjort in till sovrummet. Helst hade man ju givetvis föredragit ett fett glasparti på väggen in mot vardagsrummet, om det vore ett möjligt alternativ. Ni som följer min Instagram vet ju vid det här laget hur obsessed jag är i glasväggar.. Det är ju bara för snyggt! Men eftersom att vårt nuvarande sovrum var ett kök för drygt en månad sedan så är det lite problematiskt. Det går lite rör och grejer där inne som tråkigt nog är ansluten till lägenheterna både över och under. Så jag tycker att vi skippar den grannfejden va!

Skärmavbild 2016-02-17 kl. 23.30.38♡ Här ser ni några fina kök i grått från IKEA’s Bodbyn
Unknown