STHLM Design Week

Hej på er!

Alltså oj oj.. Vilken vecka. En fantastiskt rolig sådan!
I tisdags öppnade äntligen den stora möbelmässan i Älvsjö och där har jag nu hängt varje dag sedan dess. För min del har det varit jobb varvat med långa inspirerande promenader i mässans alla gångar. Nu känner man sig nytankad på inspiration igen. Härligt!

IMG_4679Lite kär i denna String pocket.. Detta är en jubileumsversion utförd i rostfritt stål. Såå snygg!

IMG_4686IMG_4660IMG_4702IMG_4669IMG_4691IMG_4650 IMG_4649SthlmIdag var mässan även öppen för allmänheten! Var det någon av er som var där? Förutom mässa så har jag även hunnit med en och annan showroom-fest denna vecka! Först Sill & Design hos String, Blå Station, Zero och Källemo som levererade en otroligt trevlig kväll. Dem bjöd (inte helt otippat) på sill, trevligt umgänge, dans och massor utav skratt! Den ena festen ledde senare till den andra och jag kan lova att det känns i kroppen att man har dansat. Haha!

collage