Home of Malin Persson

Hej härliga fredag! Känner du för att boosta humöret ytterligare denna fantastiska dag? Här bjuder jag då på en stor dos av inspiration! Det enda du behöver göra är att skrolla, se och njuta.

Home storie

Home storie

Home storie

Home storie

Home storie

Home storie

Home storie

Home storie

Home storie

Home storie

Home storie

Jag vet inte vad ni tycker, men för mig är det här rena rama drömhuset! Hemmet tillhör alltså grymma Malin Person som för tre år sedan bestämde sig för att köpa det äldsta och största renoveringsobjektet hon kunde hitta nära havet i Malmö. Och wow.. Huset har ju verkligen allt man kan önska sig och lite till. En otroligt maffig takhöjd, vackra trägolv, stuckaturer, synliga bjälkar i taket och mycket mycket mer. Kom till Malins blogg här!

Skärmavbild 2016-02-05 kl. 14.53.39Också lite renoveringstankar.. Kakel i köket! Jag har i alla fall kommit så långt i mitt huvud att jag vet att vi ska ha vitt kakel, de ska sitta omlott och det ska gå hela vägen upp mot taket. Men ska jag ha rektangulärt eller kvadratiskt? Det är frågan! Just nu så lutar det åt kvadratisk.. Och man blir ju inte mindre sugen efter att man har sett bilderna ovan. Det är ju så snyggt!

Vad tycker ni?