Renovering för fulla muggar

Hej på er! Då detta blir mitt allra första inlägg här på bloggen så tänkte jag att det kunde vara kul med en liten renoveringsuppdatering!
innan
Så här såg det alltså ut när vi köpte lägenheten! En etta på 39 kvm med ett relativt stort och avlångt kök som mynnar ut till balkongen. Så varför inte göra en minitvåa tänkte vi!

nuOch så här ser det ut nu (nästan)! En vägg har slagits ned och en annan har satts upp. Det som inte stämmer med ritningen är att själva köket ännu inte är på plats. Så det utrymmet gapar väldigt tomt just nu. Men inte länge till!

Skärmavbild 2016-02-03 kl. 20.49.23

Och vilken himla skillnad det är redan!
För det och första.. Ett sovrum. Behöver jag ens säga något mer?  För det andra – Ljuset! Ni kan ju tänka er själva vilken enorm skillnad det blev när väggen försvann och ljuset fick möjlighet att även skina in genom balkongdörrarna.
Och för det tredje – Mer socialt. Det kommer verkligen bli såå himla mycket roligare att stå i köket nu när man även kan umgås med vänner och familj som befinner sig i vardagsrummet. Mycket roligare att bjuda hem folk på middag och fest! Några kanske hänger på balkongen, vissa umgås i vardagsrummet och någon står i köket och blandar drinkar. Alla ser varandra och är mer tillgänliga!